luni, 10 noiembrie 2008

Îmi storc creierii de o juma' de oră în speranţa că îmi va veni o idee genială şi voi scrie şi eu ceva mai inteligent decât de obicei. Dar nu prea reuşesc... Se pune dacă scriu despre cineva inteligent? Nu? Eh...atunci o să scriu despre cum m-am săturat de tot şi cerşesc pauză(deşi mai nou nu avem voie să ajutăm cerşetorii din România, aşa că tai-tai pauză=((). Deci nici asta nu merge... Atunci o să scriu despre ceva nou, like faptul că trebuie să-mi vină o idee genială pentru concursul de monologuri de la engleză şi duc lipsă momentan:((
Chiar am nevoie de o pauză...
Şi mai am nevoie de o schimbare!!! DA! Am nvoie de o schimbare şi cât mai curând! Trebuie să fac ceva! Trebuie să găsesc ceva cu care să-mi omor timpul şi mintea(nu că aş avea multă). Trebuie să-mi schimb atitudinea şi să nu mai gândesc ca un copil răsfăţat şi râzgâiat. Trebuie să dorm că e târziu şi mâine probabil o să fiu ascultată! Trebuie să mai scriu ceva că nu am mai scris demult!
O poză...

4 comentarii:

Constantinov Rada spunea...

Te.ai saturat sa nu ai ce face?Te.ai saturat sa ai prea multe de facut si sa nu ai timp indeajuns?Te.ai saturat si vrei ceva nou?>>>>Mananca inghetata Romanza[Plus]O sa.ti vina si idei pentru monolog.Chiar cand nu te astepti.

Unknown spunea...

:))
Multumesc pentru sfat
asa o sa fac:>

PlasticFantastic spunea...

Rada ce te-ai face tu dacă n-ar fi magazinul ăsta?!? :))

Nu-ţi fă probleme, o să te descurci tu la monolog, aşa cum ai făcut şi anul trecut... :D

Unknown spunea...

Anul trecut nu m-am descurcat:|
Daca nu cumva asta vroiai sa spui
;))