duminică, 2 februarie 2014

Luxul exterior. Știi ce e?

Toți căutăm o formă sau alta de afecțiune. Vrem să ne simțim iubiți, respectați și importanți pentru cineva anume, unii chiar pentru toți cei din jur. Încercăm să părem fericiți, ne zgârcim cu amintirile triste, făcând loc bancurilor de prost gust și poveștilor mincinoase ce se vor a fi amuzante. Un zâmbet și-o promisiune, asta căutăm.

Femeile nu sunt cu mult diferite decât bărbații. Vor respect și iubire necondiționată. Cer chiar atât de mult? Pentru unii este, este greu să oferi. Unii vor să primească totul ambalat într-un body dantelat și o mașină scumpă. Este clar că pentru ei nu e important câte cărți citite ai la activ, sau câte știi despre filosofia antică, ci luxul exterior.

Știți ce e luxul exterior? Ține și el tot de calitate, dar e vorba de calitatea rujului, a fondului de ten, a salonului la care mergi pentru manichiură de două ori pe săptămână, a extensiilor și a pantofilor negri pe zăpada contrastantă. Da, e o adevărată bijuterie! Știu că nu mai are rost să repet aceleași texte vechi despre frumusețea trecătoare și risipa banilor necinstiți, dar cred că e o dovadă nemărginită de maturitate să poți conștientiza, la un moment dat în viață (de preferabil nu prea târziu) că aceste lucruri ne dictează viața. Alegem după cantitate și după aparențe. Uităm de fericirea eternă în favoarea uneia artificale, de scurtă durată.

Sunt de acord, trebuie să trăim clipa. Să ne construim amintiri și să renunțăm la regrete. Dar din momentul în care ai adoptat un astfel de stil de viață, trebuie să înveți ce înseamnă termenul de moderație, pentru că, la un moment dat, îți va salva viața!

PS:


Un comentariu:

Reteaua de bloguri spunea...

Invitatie concurs de blogging - Reteaua de bloguri

Reteaua de bloguri ( www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

Premiile puse in joc:
1. Premiul I: 400 RON;
2. Premiul al II-lea: 250 RON;
3. Premiul al III-lea: 150 RON.

Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014