luni, 11 noiembrie 2013

Concurs, concurs, primul meu concurs de pe blog!!!

În lunile noiembrie și decembrie trebuie să ofer cele mai multe cadouri, de aceea petrec foarte mult timp pe internet, căutându-le pe cele mai potrivite . De curând, am descoperit  LuxuryGifts.ro, unde există o varietate de obiecte, bijuterii cu cristale, stilouri, casete de bijuterii pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. În plus, pentru sărbătorile de iarnă, LuxuryGifts.ro are pe Youtube un text media în care sunt prezentate Cadouri elegante pe care le poți oferi de Crăciun.

 Dar nu întotdeauna am oferit sau am primit cel mai inspirat cadou. Uneori, poate, am primit lucruri ambigue sau urâte, vreun tablou abstract sau un bibelou înfățișând un animal inexistent, un pulover croșetat de bunica pe care știm deja că nu-l vom purta niciodată sau o pereche de cercei total demodați.

Cum nu toată lumea are inspirația de a apela la un site de cadouri precum LuxuryGifts.ro, sunt sigură că și voi ați primit măcar o dată un cadou care a fost ... să-i spunem nepotrivit (adică urât, penibil, care nu vă reprezintă deloc).
M-am gândit, astfel, să transformăm împreună acele experiențe neplăcute într-un concurs amuzant, în care cel mai nefericit dintre concurenți să fie câștigătorul.

Cum?
  •  Fiecare dintre voi trebuie să povestească într-un comentariu, folosind sau adăugând numele real, care a fost cel mai neinspirat cadou pe care l-a primit vreodată de Crăciun sau de ziua de naștere sau de ziua onomastică, etc.
  • Persoana cu cea mai interesantă poveste va fi răsplătită cu un voucher de reducere de 50% pentru produsele din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul LuxuryGifts.ro.
  • Concursul se desfășoară pe durata a 7 zile, începând de astăzi, și se adresează oricui a avut de-a face cu un  cadou nepotrivit, iar premiu  va fi oferit în aproximativ 10 zile de la afișarea câștigătorului.
UPDATE!!!!!!

Dragi concurenți,

Vă anunț că perioada de participare la concurs s-a încheiat! Câștigătorul va fi anunțat miercuri, 20.11.2013.

Vă rog insistent să vă lăsați numele complet într-un comentariu.

Vă mulțumesc pentru participare și ne auzim miercuri!!!


FINAL UPDATE!!!
Dragi concurenți, vreau să vă mulțumesc nespus pentru participare. A fost primul concurs realizat pe acest blog și m-am simțit extraordinar citind comentariile voastre. Ce-i drept, toți am pățit măcar o dată să primim un cadou neinspirat sau chiar foarte prost gândit. Citind însă și întâmplările voastre, cred sincer că am reușit să transformăm acele amintiri neplăcute în sursă de amuzament măcar pentru alții, dacă nu chiar și pentru noi înșine.
Cu alte cuvinte, CÂȘTIGĂTORUL acestui concurs este DAMIAN CISMAROIU. El a primit la frumoasa vârstă de 33 de ani un baston. Din păcate, oricât de open-minded ai fi, un astfel de gest nu numai că te pune pe gânduri, dar îți și poate strica  întreaga aniversare.
FELICITĂRI, DAMIAN, pentru că ai primit atunci cel mai neinspirat cadou, astăzi ai câștigat un voucher de reducere de 50% pentru produsele din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul LuxuryGifts.ro


Articol/concurs scris pentru SuperBlog 2013, Proba 21. Concursul meu LuxuryGifts

35 de comentarii:

Ana Dunca spunea...

Cand am strans bani pentru o camera foto DSLR, si in loc sa-mi cumpere o camera cum voiam, ai mei mi-au cumparat un bridge, si m-au intrebat apoi 'da' la asta nu se schimba obiectivul?'. :))

Cotirga Ramona spunea...

De ziua mea, si implinisem doar 8 ani, mama mi-a daruit un ghiozdan. Scoala in iulie?!? Ti-i draga, dar si de ziua mea?

Lavinia spunea...

Prin clasa a 10 faceam noi o chestie draguta: strangeam bani la inceput de luna sa luam cadou celor care erau nascuti in luna respectiva, din partea colegilor. Doar ca tipa care se ocupa de chestia asta nu cred ca "strangea" banii pt ca toti primeam cadouri foarte bizare. Spre exemplu eu am primit un accesoriu de metal urat tare si cam ruginit care cu siguranta nu era cumparat. :))

Coștiug Roxana-Ștefania spunea...

Cel mai neplăcut cadou de Crăciun...sa afli că nu există Moș Crăciun. Asta mi s-a întâmplat mie într-o seară de Ajun, când am constatat că sacoșa plină de cadouri de la Moșul era aceeași pe care o găsisem în aceeași zi în locul în care părinții mei se gândiseră că nu o să dau de ea...Aș spune că, idiferent de vârsta celui care îl va primi, valoarea unui cadou nu constă în preț, ci în mesajul transmis, în puterea de a alimenta un spirit al fericirii.

Unknown spunea...

Lavinia, nu știam că ai un blog, mă bucur să văd că ai înclinații de genul. Cât despre cadou, și noi făceam experimente de genul la liceu, numai că nu strângea nimeni banii...ne făceam cadouri reciproc. Imi pare rau ca te-au dezamagit colegii:))

Francesca spunea...

Unul din cele mai urate cadouri pe care le poti primi sunt seturi de geluri/sapunuri/deodorante de corp. Eu, una, nu le pot suferi. Imi da impresia ca oamenii cred despre mine ca sunt o imputita, chiar daca am o manie in a ma verfica daca miros urat.

Unknown spunea...

Stii, Francesca, in Codul Bunelor Maniere scrie ca nu e frumos sa oferi cadouri de genul tocmai pentru ca da impresia ca persoana e nespalata:))

Anonim spunea...

cel mai neinspirat dar si comic cadou a fost cand aveam 8 sau 9 ani si mama a vrut sa ma pedepseasca pe mine si surioara mea mai mare ca nu dormim si ca vrem sa-l asteptam pe mos niculae si s-au ascuns in bucatarie si au facut galagie si cand ne-am dus la ghetute am crezut ca am primit ou kinder invelit in folie de cadou dar era doar o ceapa si un cartof:))) semnat bogdan presainblugi.com:)

Catalina spunea...

cel mai neinspirat cadou pe care l-am primit a fost de la colegi, in clasa a IX-a. faceam chestia cu stransul banilor pt cel a carui zi era si venise randul meu. o colega cu care eram si prietena auzise ea ca imi plac hainele alea lungi si negre (ziua mea era in ianuarie, deci se intampla iarna). si s-au pus ei pe strans bani si mi-au luat o haina neagra, din aia cu gluca si blanita si destul de scumpicica. ce sa zic...m-am facut ca ma bucur, am apreciat gestul, dar haina era cu vreo 3 numere mai mare! mai fratilor, chiar asa m-au vazut ei pe mine?! inca o mai am haina respectiva, zace in pod (daca nu au manact-o moliile pana acum) si ma amuz tare si ma intristez in acelasi timp.

Unknown spunea...

Bogdan, in situatii de genul, cred ca ai fi preferat o nuia, nu-i asa?:))

stroescu eli spunea...

yo am avut mai multe cadouri neplacute,Mosul imi aducea numai haine, niciodata jucarii

Unknown spunea...

Pai, Eli, daca erai rea si nu meritai... il inteleg pe Mosu'

Spunsieu spunea...

Am primit o razatoare multifunctionala de la al meu sot si am simtit ca explodez de nervi!

Catalina spunea...

Daca s-a tot vorbit deapre geluri de dus, spumante si cadouri de Craciun, voi spune si eu care a fost cel mai neinspirat cadou pe care l-am primit... La frumoasa varsta de 18 ani, cand de regula primesti cadou un parfum, eu am primit un tablou..abstract!:)) am ramas impresionata de gest.. As putea spune ca mi-a intrecut asteptarile :))

Unknown spunea...

Cata, draga mea, cred ca nu stia ce sa iti ia care sa se potriveasca cu personalitatea ta complexa:>:))

Unknown spunea...

Bibelouri :| Doamne cat le urasc!! :)))

Unknown spunea...

Cel mai urat cadou a fost o moară de ghips strident colorată și crăpată. A luat pe loc direcția coșului de gunoi.

Unknown spunea...

Cel mai neispirat cadou care l-am primit de ziua mea a fost un bibelou care aveai impresia ca persoana respectiva la cumparat de la un anticariat, ca era asa sumbru.

Anonim spunea...

O masa de calcat, apoi un suport de rufe. Come on!!! Ce vrei sa spui cu asta?! :D

Anonim spunea...

Mmmm ..... Sa ma gandesc .... Primul cadou neinspirat a fost anul acesta de ziua mea cand am primit de la colegi un set de pahare pt shot-uri asezate pe un suport tip masina, dar din nefericire pt ei imi facusem cadou singur unul asemanator achizionat de la Ranca, cu ocazia revelionului si acum am doua exemplare identice, iar un alt cadou primit tot de ziua mea la implinirea varstei de dublu 3 a fost un baston, cadou ce m-a facut chiar sa simt ca am imbatranit.
Damian Cismaroiu

Ana spunea...

Mi-am amintit si eu de un cadou neinspirat...cred ca eram prin clasa a V-a, am invitat la ziua mea o fata, pe care o cunosteam de cateva luni. A venite la mine acasa, unde am invitat vreo doua prietene. Fiecare mi-a oferit un cadou, le-am multumit. Am pus cadourile in alta camera, fara sa le deschid...Ne-am jucat cateva ore, am mancat tort. In fine, cand au plecat, am hotarat sa vad ce cadouri primisem Si, culmea, in pachetelul primit de la tipa pe care o cunosteam de cateva luni se afla parca un gel de dus si...asta m-a surprins cel mai mult - sticla ei de Cola, aproape terminata...M-am gandit, pentru ce??? :-))) A fost cel mai penibil lucru pe care l-am primit vreodata. PS: Nu am mai tinut legatura cu aceasta fata de atunci, nici nu imi mai aduc aminte bine cum arata :-))

Alina spunea...

Aveam vreo 12-13 ani si asteptam Craciunul ca pe un mar copt. Pe vremea aceea ai mei nu aveau o situatie materiala prea buna. Si mi-au daruit un penar, o portocala si o ciocolata.
Cand am vazut penarul sa-mi pice fata, nu stiu ce imi doream, dar in niciun caz un penar :))

Unknown spunea...

Dar pare ca acum intelegi de ce ai primit numai un penar...:)

Unknown spunea...

Gandeste pozitiv, poate a uitat sticla acolo:)) altfel, chiar ar fi tragic!

Liliana spunea...

Am primit o carte de colorat, deşi eram în clasa a cincea, însă era de la un băiat care cred că era puţin îndrăgostit... :)

diana spunea...

Am primit o bluza foarte urata de la mami de craciun si nu sm purtat-o niciodata:)

Flori spunea...

:))) sa-mi arati si mie puloverul

Flori Boboc spunea...

Te inteleg, si eu am primit o fusta, cadou de 18 ani....pff..crede-ma era ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit :))

Anonim spunea...

cel mai neinspirat cadou?:) mi l-a facut prietenul meu din copilarie, desi a fost amuzant in felul lui...inainte castigasem premiul special al presei la karaoke, premiul fuego si el mi-a facut cadou de ziua mea un cd cu fuego cu hit-ul bineinteles ,,impodobeste mama bradul,, :)))) bogdan in blugi:))

Manu spunea...

Mi-am dorit mult un joc rummy, asa ca m-am "cadorisit", cu cateva zile inaintea zilei mele de nastere, cu unul, cu gandul ca-l voi folosi chiar in ziua petrecerii. Cand au sosit invitatii si am deschis cadourile... SURPRIZAAAA!
un joc nou nout de ... rummy, bineinteles!

Laura spunea...

De ziua mea, sotul mi-a cumparat un fier de calcat *stiut fiind faptul ca nu-mi place sa calc*. L-am intrebat:
- Ce faci, tati, ti-ai luat fier nou de calcat?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Matilda spunea...

Dacă vrei să-ţi finalizezi participarea la concursul meu, te rog să laşi azi (până la ora 23:59) pe blogul meu un comentariu în care să dai note celorlalţi concurenţi.
Mulţumesc.

Unknown spunea...

Felicitari, Nicoleta! Ai căstigat premiul oferit de LuxuryGifts și Copacul cu vise.
http://copaculcuvise.blogspot.ro/2013/11/concurs-cu-amintiri-si-vise.html
Te rog sa-mi lasi o adresa de mail pentru stabilirea detaliilor.

Liliana spunea...

Te-am aşteptat şi la concursul meu! Se pare că nu ai putut! Nu-i nimic, poate treci cu altă ocazie, little butterfly! :)